MERKEN

valentino bags logoJPG.png

Valentino

NA-KD

NA-KD werd opgericht in 2015 en heeft samengewerkt met en is gezien bij de populairste influencers en celebrities wereldwijd. NA-KD wil oude structuren doorbreken en volgers laten zien wat het betekent om uniek te zijn en je te onderscheiden van de massa.

38e6a256bff565e07d3bc2e397fcd4df.jpg
alix the label.jpg

ALIX THE LABEL

Alix is het perfecte merk voor een meid met een rock en roll DNA. Dit merk staat hellemaal voor jezelf zijn en neemt zich zelf niet te serieus. Inmiddels heeft Alix the label al fillialen over meer dan 7 landen.

NIKKIE

Nikkie werd in 2012 opgericht door Nikkie Plessen. Dit omdat zij haar modedroom wilde vervolgen. Nikkie begon met een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl.  Zo is het merk bijna 10 jaar later enorm gegroeid. 

Nikkie logo.png
nik en nik.jpg

The NIK&NIK ONE COLLECTION is gelanceerd op 10 juli 2019 door Nikkie Plessen. Nik en Nik is de naam van de kinderkledinglijn onder het merk Nikkie. 

NIK&NIK

STEVE MADDEN

Steve madden.png

Steve Madden is opgericht in 1990  met een investering van 1100 dollar. Met deze investering wilde Steve de meest iconische schoenen ontwerpen. In 2002 werd Steve Madden veroordeeld tot 41 maanden gevangenisstraf en moest hij aftreden als CEO, Steve zat in de tussentijd niet stil en begon handtassen te ontwerpen en lanceerde Steve New York, een lifestylemerk voor vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. Even later, in 2005, wordt Steve Madden Girl gelanceerd, bedoeld voor een jongere doelgroep.

MICMACBAGS

Micmacbags is opgericht door een echte avonturier in 1949. Geïnspireerd door de Indian Micmacs schetste hij zijn eerste ontwerpen op de achterkant van oude sigarendoosjes. Voor de productie van zijn ontwerpen reisde hij af naar China en India, op zoek naar geschikte fabrieken. Een kleine tassencollectie werd gemaakt en zo was het merk Micmacbags geboren.

Micmacbags.png

KENDALL & KYLIE

kendall kylie.png

Kendall & Kylie is een lifestyle merk bedacht door de geliefde fashion icons Kendall en Kylie Jenner. Sinds 2012 hebben de twee zusjes dit merk opgestart. Vandaag de dag is het merk niet meer weg te denken uit de fashion industrie.