top of page

MEET THE TEAM


Meet-thr-team-Lotte.jpe

Voordat ik de webshop startte vond ik het heel lastig om de items zoals ik die in mijn hoofd had in de winkels te vinden. In 2016 startte ik daarom een webshop; Lots by Lott. Hoe ik op de naam kwam? Mijn naam is:

Lotte Klaasen

Naast mijn studie Marketing & Communicatie werkte ik aan mijn website, ging ik naar groothandels en werkte ik aan de marketing. Daarnaast hield ik thuis om de zoveel tijd een girlsnight waar mijn kledingrekken goed te pas kwamen. 

In het laatste jaar van mijn opleiding (2017) kwam er een pand vrij in Harderwijk, in de Schoenmakerstraat. Toen ik dit zag staan dacht ik ‘ DIT GAAT GEBEUREN!’ Twee weken later had ik de sleutel.

Na een jaar alleen online verkocht te hebben beviel het me zo goed om een fysieke winkel te hebben. Ik kon eindelijk de gezichten zien achter de bestellingen. Dag in dag uit stond ik in de winkel in Harderwijk en het verveelde (en verveelt) mij nooit.

Na tweeënhalf jaar in de winkel te hebben gestaan in Harderwijk wilde ik het groter aanpakken. Ik ging op zoek naar panden op leuke locaties. Ik belde een makelaar en vroeg om een bepaald pand in Huizen. ‘Nee’ zei hij, ‘er komt volgende week een veel mooier pand vrij’. Ja hoor, een prachtig pand midden op Oude Raadhuisplein in Huizen. Geen een moment heb ik getwijfeld. Ik zag al helemaal voor me hoe ik het wilde inrichten; ROZE

Toen ik de sleutel kreeg zijn we (familie, vrienden en ik) meteen aan het klussen geslagen. Naarmate het meubilair steeds meer samen kwam zag ik mezelf al helemaal staan. Dagen van 9:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts werden normaal. Vermoeid? Nooit. Ik vroeg mezelf af hoe het kon dat ik na zulke dagen niet moe werd. Toen bedacht ik me het volgende:

Ik haal juist energie uit mijn ‘werk’. Ik zet ‘werk’ tussen haakjes omdat het niet voelt als werk. Ik doe gewoon wat ik leuk vind.

Kom gezellig langs in een van de winkels, om te kijken wat  JIJ  ervan vindt!

bottom of page