MEET THE TEAM


Meet-thr-team-Lotte.jpe
1C1F88A5-7986-429D-97F1-6020CC28D8D2.png

Voordat ik de webshop startte vond ik het heel lastig om de items zoals ik die in mijn hoofd had in de winkels te vinden. In 2016 startte ik daarom een webshop; Lots by Lott. Hoe ik op de naam kwam? Mijn naam is:

Lotte Klaasen

Naast mijn studie Marketing & Communicatie werkte ik aan mijn website, ging ik naar groothandels en werkte ik aan de marketing. Daarnaast hield ik thuis om de zoveel tijd een girlsnight waar mijn kledingrekken goed te pas kwamen. 

In het laatste jaar van mijn opleiding (2017) kwam er een pand vrij in Harderwijk, in de Schoenmakerstraat. Toen ik dit zag staan dacht ik ‘ DIT GAAT GEBEUREN!’ Twee weken later had ik de sleutel.

Na een jaar alleen online verkocht te hebben beviel het me zo goed om een fysieke winkel te hebben. Ik kon eindelijk de gezichten zien achter de bestellingen. Dag in dag uit stond ik in de winkel in Harderwijk en het verveelde (en verveelt) mij nooit.

Na tweeënhalf jaar in de winkel te hebben gestaan in Harderwijk wilde ik het groter aanpakken. Ik ging op zoek naar panden op leuke locaties. Ik belde een makelaar en vroeg om een bepaald pand in Huizen. ‘Nee’ zei hij, ‘er komt volgende week een veel mooier pand vrij’. Ja hoor, een prachtig pand midden op Oude Raadhuisplein in Huizen. Geen een moment heb ik getwijfeld. Ik zag al helemaal voor me hoe ik het wilde inrichten; ROZE

Toen ik de sleutel kreeg zijn we (familie, vrienden en ik) meteen aan het klussen geslagen. Naarmate het meubilair steeds meer samen kwam zag ik mezelf al helemaal staan. Dagen van 9:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts werden normaal. Vermoeid? Nooit. Ik vroeg mezelf af hoe het kon dat ik na zulke dagen niet moe werd. Toen bedacht ik me het volgende:

Ik haal juist energie uit mijn ‘werk’. Ik zet ‘werk’ tussen haakjes omdat het niet voelt als werk. Ik doe gewoon wat ik leuk vind.

Kom gezellig langs in een van de winkels, om te kijken wat  JIJ  ervan vindt!

Meet-the-team-Kylie

KYLIE

Hey! Mijn naam is Kylie. Vanaf jongs af aan ga ik al met Lotte om. Drie dingen maakte ons zulke goede vrienden; een passie voor dansen, mode en natuurlijk onze goede humor ;).

Het dansen werd met de jaren minder maar de passie voor mode alles behalve. Lots by Lott groeide van een webshop en girlsnights met kledingrekken thuis, door naar een winkel in Harderwijk. Elk vrij uurtje kwam ik naar Lotte toe om te helpen. Dit, omdat ik het leuk vond wat we deden; gezellig met elkaar en met de klanten, de winkel etaleren en werken aan de website. Dat in samenstelling met mijn liefde voor fotografie zorgde ervoor dat ik al snel de Social Media accounts over had genomen. 

Nadat ik mijn studie als Management assistent had afgerond was het eindelijk zo ver. Lotte opende haar tweede winkel, gevestigd in Huizen. Na geholpen te hebben met het ‘opening klaar’ maken van het tweede filiaal, kan ik met trots zeggen dat ik officieel werk voor het gezelligste bedrijf in Harderwijk en Huizen; 

Lots by Lott.

Lotus stage.jpeg

Lotus

Hi, mijn naam is Lotus.

Ik kwam binnen in de winkel en raakte met Lotte aan de praat over stage. Van het een kwam het ander. Het is inmiddels al 2 jaar verder en ik werk nog steeds met veel plezier bij LotsbyLott

Renske stage_edited.jpg

Renske

Hi, ik ben Renske.

Ik was een stay at home mom, maar merkte al snel dat ik contact met mensen en mode om me heen miste. Toen zag ik een vacature LotsbyLott langskomen en dacht ik dit is ene kans die ik moet pakken. Ik kende Lotte al van de middelbare school dus dat kwam goed uit. Zonder twijfel heb ik gesolliciteerd.